کنتاکتور اشنایدر
انواع کنتاکتورهای اشنایدر بهصورت زیر است:
- کنتاکتور سری D اشنایدر
- کنتاکتور سری F اشنایدر
- کنتاکتورهای سری E اشنایدر
کنتاکتور اشنایدر که به انگلیسی schneider contactor است، یکی از قدیمیترین کنتاکتورهای موجود در بازار ایران است. اين كنتاكتور سابقا با نام تله مکانیک شناخته میشد. اما الان سالهاست در صنایع ایران استفاده می شود و مشتریان مشکلپسند را قانع کرده است. به همين دليل لیست بهروز قیمت کنتاکتور اشنایدر ، یکی از مواردی است که مهندسین به آن نیاز دارند. در نتیجه باتوجهبه مشخص نوسانات قیمت دلار تسلا کالا در تلاش است قیمتهای بهروز کنتاکتور اشنایدر را بهصورت لحظهای برای شما عزیزان آپدیت کند.
از روی ولتاژ کار نامی، میتوان توانایی قطع و وصل، نوع و محل استفاده کنتاکتور اشنایدر را به دست آورد. یکی از مزایای کنتاکتور، سرعت قطع و وصل آن است. بهطوریکه میتوان با طراحی مناسب و انتخاب کنتاکتور مناسب، تا ۳۰۰۰ بار در ساعت و برای کنتاکتورهای اشنایدر الکتریک تا ۳۶۰۰ بار در ساعت زیر بار قطع یا وصل نمود.
این اطلاعات به طور کامل در کاتالوگ کنتاکتور اشنایدر مشخص میشود. تعداد دفعاتی که میتوان کنتاکتور را قطع و وصل نمود بدون آنکه جرقه ایجاد شده صدمهای به کنتاکتور وارد آورد، بهازای هر ساعت و با جریانهای مختلف نیز در کاتالوگ کنتاکتور اشنایدر از سوی کارخانه سازنده داده شده است.
باتوجهبه توضیحات بالا، میتوان دریافت که در ایجاد قوس الکتریکی و نیز ذوبشدن کنتاکتها، جریان و ولتاژ نقش مهمی دارند. بهطوری که مشخصات الکتریکی مانند توان، ولتاژ، جریان، ضریب قدرت مصرفکنندهای که کنتاکتور میتواند آن را به شبکه متصل کند یا از شبکه قطع کند و کنتاکتهای آن در اثر قوس الکتریکی آسیب نبینند، در روی بدنه کنتاکتور و یا به طور کاملتر در کاتالوگ آن نوشته میشود.
فیلم معرفی کنتاکتور زیمنس